Adatmentés

Adatmentés és sérült meghajtó javítása

Adatmentés elérhető áron cégeknek és magánszemélyeknek is.

Az adatvesztés bármikor minden féle előjel nélkül váratlanul bekövetkezhet.

  • Korábbi partíciója megváltozott és most RAW partíciónak látja a Windows?
  • Véletlenül letörölt fontos fájlokat esetleg családi fotókat és nem akarja, hogy elvesszenek?
  • Fontos adatok tűntek el meghajtójáról?
  • Megsérült merevlemeze és nem olvasható?

Ezek és hasonló adat eltűnés, adatvesztés vagy sérülés esetén ne aggódjon, nem Ön az első akivel előfordult már ilyen. Szerencsére a legtöbb esetben van rá megoldás!

Tanácsok ha már bekövetkezett a probléma

Adatvesztés esetén kérjük forduljon azonnal szakemberhez, NE kísérletezzen a javítással mert csak nagyobb kárt okozhat vele. A hibás meghajtót NE szerelje semmiképpen sem szét! A legjobb amit ilyenkor tehet, hogy nem használja a meghibásodott meghajtót. Lehetőleg áramtalanítsa azt és kérjen segítséget mielőbb.

A következőkben tudunk segíteni

Adatmentés

 

  • Elveszett adatok vissza állítása
  • Törölt adat helyre állítás
  • Sérült NTFS, FAT32 vagy RAW partició javítása, adatmentés
  • Sérült windows adatmentés
  • Sérült, hibás HDD adatmentése

 

 

Adatmentés lehetséges, desktop merevlemezről, laptop winchesterről, ssd-ről, pendrive vagy flash memóriáról is.

Árainkpc szerviz budapest

Az állapotfelmérés ingyenes, siker díjjal dolgozunk így csak akkor kell fizetnie a munkáért ha az eredményes volt.
Adatmentés szolgáltatásunk magánszemélyek számára is elérhető kedvező áron már 6000-Ft-tól. Minden esetben egyedi árajánlatot adunk a munkára, mivel az adatmentés időtartama függ az adat mennyiség nagyságától és a sérülés fajtájától is.

Előzzük meg a bajt!

Ha még nem következett be a baj, lehetőleg előzzük meg azt! Első dolog amit időnként érdemes megtenni, hogy merevlemezünk állapotát ellenőrizzük folyamatosan de legalább havonta. Ezt könnyen megtehetjük a Hard Disk Senintel nevű programmal. A program képes merevlemezünk teljesítményéről és állapotáról információkat szolgáltatni. Megfigyelhetjük a diszk hőmérsékletét amit zöld – piros színekkel jelez a megfelelő illetve üzemi hőmérséklet esetén. Az egyik legfontosabb tulajdonság a bad sectorok száma, ha ezeknek száma növekszik számolnunk kell adatvesztéssel illetve arra, hogy merevlemezünk hamarosan meghibásodik. Célszerű ilyenkor cserélni a merevlemezt. Több hibás szektor esetén kérhetünk garanciális cserét a gyártónál.

Ingyenes HD sentinel letöltése

Továbbá erősen javasolt a fontos adatokat külső adat hordozóra kimenteni, minden esetben elkülönítve legyen tárolva a másolat egy dvd-n vagy külső merevlemezen vagy pendrive-on, hogy elkerüljük a jövőben a problémákat egy esetleges adatvesztés során.

Nincs vesztenivalója: adatmentés profikkal

A számítógépek használata megkönnyíti az életünket: nélkülözhetetlenek a munkában, előnyben részesítjük őket a szórakozásban, de gyorsabb és kényelmesebb a kommunikáció is a használatukkal. Mégis van úgy, hogy elektromos eszközeink ellenünk fordulnak, nem kis bosszúságot okozva ezzel. Ilyen tipikus eset például az adatvesztés. Ki ne tapasztalta volna már legalább egyszer, hogy a számítógépe megmakacsolta magát, és így nem tudott hozzáférni a rajta tárolt adatokhoz? A jó hír, hogy van segítség!

Szolgáltatásunk segítségével bármilyen adathordozóról lementjük az azon tárolt anyagokat, amennyiben az még lehetséges. Pendrive, floppy, CD, DVD, memóriakártya, winchester – bármilyen adathordozóját ránk bízhatja és mi a legjobb tudásunk szerint járunk el.
Ha az adat megmenthető, mi hozzáférhetővé tesszük, sőt, a sérült adatok, a törölt file-ok, és a rendszerösszeomlás sem akadály!

Forduljanak hozzánk és bízzák ránk a számítógép javítás elvégzését! Ne feledjék: A PC javítás házhoz megy!

pcjavitas.eu